Noma's handboek voor fermenteren

ISBN: 9789045214801

Auteurs: René Redzepi David Zilber

Publicatiedatum: 25-10-2018

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Login voor het inkijkexemplaar

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knofl ook. Fermentatie is een van de fundamenten van Noma’s uitzonderlijke smaakprofielen. René Redzepi is chef-kok en mede-eigenaar van Noma en David Zilber is de chef die het alom geprezen fermentatielab van het restaurant runt. In dit boek openbaren zij hun kennis en technieken. En, net zo belangrijk: ze laten zien wat deze ingrediënten kunnen betekenen voor een gerecht. Nooit eerder onthulden zij deze recepten en bereidingswijzes. Met meer dan 100 bij zondere recepten en ruim 500 foto’s.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever