Iedereen bakt
ISBN: 9789045215549
Auteurs: James Peterson
Publicatiedatum: 08-06-2017
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Iedereen bakt is hét basisboek waarmee iedere thuisbakker aan de slag kan: met behulp van ruim 1500 stap-voorstapfoto's en een aantal basisrecepten leer je alle benodigde vaardigheden om op voort te borduren tijdens je thuisbakcarrière.
*Meer dan 1500 stap-voor-stapfoto's leren je de fijne kneepjes van het bakproces
*De bijbel die bij iedere thuisbakker in de kast hoort te staan!
*Bakken blijft dé grote trend op culinair gebied
James Peterson biedt begeleiding voor onervaren bakkers, maar ook inspiratie voor bakkers met meer zelfvertrouwen die aan creatieve vrijheid toe zijn. In het hoofdstuk Cakes en taarten vind je bijvoorbeeld basisrecepten voor cakes (klassieke cake, chocoladecake) die je vervolgens eindeloos kunt combineren met vulling en glazuur (professionele botercrème, wittechocolade-ganache) tot de prachtige taarten, zoals een decadente chocolade-hazelnoottaart met chocoladevulling en hazelnootbotercrème of een elegante perzikmousselinetaart.
Iedereen bakt staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij iedere thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen je de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren.
Klaar? Bakken maar!
*Meer dan 1500 stap-voor-stapfoto's leren je de fijne kneepjes van het bakproces
*De bijbel die bij iedere thuisbakker in de kast hoort te staan!
*Bakken blijft dé grote trend op culinair gebied
James Peterson biedt begeleiding voor onervaren bakkers, maar ook inspiratie voor bakkers met meer zelfvertrouwen die aan creatieve vrijheid toe zijn. In het hoofdstuk Cakes en taarten vind je bijvoorbeeld basisrecepten voor cakes (klassieke cake, chocoladecake) die je vervolgens eindeloos kunt combineren met vulling en glazuur (professionele botercrème, wittechocolade-ganache) tot de prachtige taarten, zoals een decadente chocolade-hazelnoottaart met chocoladevulling en hazelnootbotercrème of een elegante perzikmousselinetaart.
Iedereen bakt staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij iedere thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen je de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren.
Klaar? Bakken maar!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)