Een culinair bezoek aan Kopenhagen

ISBN: 9789045217048

Auteurs: Christine Rudolph Susie Theodorou

Publicatiedatum: 12-06-2019

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

Login voor het inkijkexemplaar

Kopenhagen is compact, groen en een echte fi etsstad. De Deense hoofdstad heeft musea van wereldklasse, een booming foodcultuur en een prachtige binnenstad, maar boven alles is het een echte ‘designstad’ en bruist het er van de creativiteit.Dit zijn natuurlijk genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan deze hippe hoofdstad. Mocht je toch nog niet overtuigd zijn, dan haalt dit je misschien over: het eten is er fan-tas-tisch. Je kunt er gezond ontbijten, je hebt er tal van hippe koffie- en lunchtentjes en je kunt er tot laat in de avond dineren bij een van de vele goede restaurants, waaronder het beroemde Noma.Kopenhagen is een stad vol culinaire tradities. Christine Rudolph en Susie Theodorou nemen je mee op een culinaire reis naar Kopenhagen en laten je kennismaken met een cultuur waarin je zowel de Deense geschiedenis als invloeden uit de hele wereld terugvindt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever