De nieuwe joodse keuken
ISBN: 9789045306940
Auteurs: C. Sobell
Publicatiedatum: 03-09-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: BBNC Uitgevers
Wil je weten hoe je koosjer sushi maakt, of gekonfijte eend bereidt zonder de kashrut te schenden, dan kook je uit Carole Sobells De nieuwe joodse keuken.
Carole Sobell is dé expert op het gebied van koosjer eten en catering. In De nieuwe joodse keuken deelt zij haar culinaire inzichten, advies en recepten met de ervaren én de beginnende thuiskok.
Sobell biedt recepten voor canapés en petitfours, voor soepen en sorbets en alles daar tussenin. Daarnaast wijdt zij een hoofdstuk aan het geven van een feest en het gastvrij ontvangen van familie en vrienden. De handige index en de hoofdstukindeling per gang of type gerecht zorgen ervoor dat je gemakkelijk combinaties bedenkt voor een compleet menu.
De schitterende kleurenfotos en heldere tips en adviezen maken dit kook- en stijlboek een prachtige gids die wegwijs maakt in de internationale, eigentijdse en koosjere keuken.
Carole Sobell is de beste joodse cateraar van Londen. Ze heeft nauw samengewerkt met de top van het lokale hotel-wezen. Zij staat bekend om haar stijlvol gestileerde banketten voor een bijzondere clientèle.
Een warm aanbevolen gids voor modern koosjer dineren.
Library Book Watch
Dit kookboek is verbazingwekkend.
Jewish Journal
Wil je weten hoe je koosjer sushi maakt, of gekonfijte eend bereidt zonder de kashrut te schenden, dan kook je uit Carole Sobells De nieuwe joodse keuken.
Wat dacht je bijvoorbeeld van
Groentecrème soep met knoflookcroutons
Zalm en jonge prei met saffraan en een dressing van bieslook
Zeebaars met ratatouille en tapenadesaus
Met honing en mosterd geroosterd kuiken
Beef Wellington
Toffeepudding met caramelsaus
Maar je vindt hierin ook
Tips om gasten te vermaken
Tips voor een romantisch diner voor twee
Traditionele zondagse lunches
Advies voor borrels
Een compleet feestdiner
Een warm aanbevolen gids voor modern koosjer dineren.
Library Book Watch
Dit kookboek is verbazingwekkend.
Jewish Journal
Carole Sobell is dé expert op het gebied van koosjer eten en catering. In De nieuwe joodse keuken deelt zij haar culinaire inzichten, advies en recepten met de ervaren én de beginnende thuiskok.
Sobell biedt recepten voor canapés en petitfours, voor soepen en sorbets en alles daar tussenin. Daarnaast wijdt zij een hoofdstuk aan het geven van een feest en het gastvrij ontvangen van familie en vrienden. De handige index en de hoofdstukindeling per gang of type gerecht zorgen ervoor dat je gemakkelijk combinaties bedenkt voor een compleet menu.
De schitterende kleurenfotos en heldere tips en adviezen maken dit kook- en stijlboek een prachtige gids die wegwijs maakt in de internationale, eigentijdse en koosjere keuken.
Carole Sobell is de beste joodse cateraar van Londen. Ze heeft nauw samengewerkt met de top van het lokale hotel-wezen. Zij staat bekend om haar stijlvol gestileerde banketten voor een bijzondere clientèle.
Een warm aanbevolen gids voor modern koosjer dineren.
Library Book Watch
Dit kookboek is verbazingwekkend.
Jewish Journal
Wil je weten hoe je koosjer sushi maakt, of gekonfijte eend bereidt zonder de kashrut te schenden, dan kook je uit Carole Sobells De nieuwe joodse keuken.
Wat dacht je bijvoorbeeld van
Groentecrème soep met knoflookcroutons
Zalm en jonge prei met saffraan en een dressing van bieslook
Zeebaars met ratatouille en tapenadesaus
Met honing en mosterd geroosterd kuiken
Beef Wellington
Toffeepudding met caramelsaus
Maar je vindt hierin ook
Tips om gasten te vermaken
Tips voor een romantisch diner voor twee
Traditionele zondagse lunches
Advies voor borrels
Een compleet feestdiner
Een warm aanbevolen gids voor modern koosjer dineren.
Library Book Watch
Dit kookboek is verbazingwekkend.
Jewish Journal
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)