Brood bakken voor dummies

ISBN: 9789045353791

Auteurs: Joke Reijnders Nele de Doncker Stefaan Dumon

Publicatiedatum: 21-09-2017

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: BBNC Uitgevers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan honderd recepten, variërend van een basis wit of volkorenbrood tot luxe en internationale broodsoorten.

Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder 'Koken voor Dummies'. Na het volgen van een workshop bij Nele en Stefaan werd haar belangstelling voor brood bakken gewekt. Nele De Doncker en Stefaan Dumon volgden een opleiding voor bakker in België. Inmiddels wonen ze in Normandië, waar ze hun brood bakken in een 17e-eeuwse leemoven en verkopen op regionale markten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever