Het culinaire abc
ISBN: 9789046815380
Auteurs: Harold Hamersma Ronald Hoeben
Publicatiedatum: 31-07-2013
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Park Uitgevers
Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is...? Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek nietbedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)