Het culinaire ABC
ISBN: 9789046816240
Auteurs: Harold Hamersma Ronald Hoeben
Publicatiedatum: 15-08-2013
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Digital download
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Park Uitgevers
Spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaatWelk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is?Alles wat u moet weten over eten, drinken en koken (maar nooit durfde te vragen)Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)