De Vietnamese keuken
ISBN: 9789047506003
Auteurs: B. Chinn
Publicatiedatum: 01-07-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bobby Chinn beschrijft hoe dicht Vietnamees
eten, wat hem betreft, in de buurt van het
Nirvana komt frisse, zuivere smaken, licht
en gezond, en ongelooflijk gevarieerd. Van
eenvoudig gegrilde kippenvleugeltjes tot
vorstelijke loempiaatjes en zijn eigen fusiongerechten:
dit is niet zomaar een kookboek,
dit is een authentieke gids voor de Vietnamese
keuken zoals die zich in de loop der tijden heeft
ontwikkeld. De voortreffelijke fotos van Jason
Lowe en de verhalen van Bobby bij ieder gerecht
maken dit boek tot een ware culinaire reis.
Bobby Chinn is half Chinees, half Egyptisch, en opgegroeid
in Engeland. Bobby heeft een eigen restaurant in Hanoi en
is een van de meest gerenommeerde chef-koks van heel
Azië. Zijn tv-serie over Azië wordt momenteel opgenomen
voor Discovery Channel. Hij is ook in Saturday Kitchen en
Full On Food op BBC2 te zien geweest.
eten, wat hem betreft, in de buurt van het
Nirvana komt frisse, zuivere smaken, licht
en gezond, en ongelooflijk gevarieerd. Van
eenvoudig gegrilde kippenvleugeltjes tot
vorstelijke loempiaatjes en zijn eigen fusiongerechten:
dit is niet zomaar een kookboek,
dit is een authentieke gids voor de Vietnamese
keuken zoals die zich in de loop der tijden heeft
ontwikkeld. De voortreffelijke fotos van Jason
Lowe en de verhalen van Bobby bij ieder gerecht
maken dit boek tot een ware culinaire reis.
Bobby Chinn is half Chinees, half Egyptisch, en opgegroeid
in Engeland. Bobby heeft een eigen restaurant in Hanoi en
is een van de meest gerenommeerde chef-koks van heel
Azië. Zijn tv-serie over Azië wordt momenteel opgenomen
voor Discovery Channel. Hij is ook in Saturday Kitchen en
Full On Food op BBC2 te zien geweest.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)