Rund
ISBN: 9789047508328
Auteurs: J. Torode
Publicatiedatum: 01-07-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
In RUND leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte onderdelen van het rund.
Met aanstekelijk enthousiasme schrijft hij over zijn grote passie
RUNDVLEES en de gerechten komen dan ook recht uit het
hart: ze zijn down-to-earth, puur, smakelijk, werelds en vaak
eenvoudig te bereiden. Klassiekers als runderbouillon, carpaccio, steaks en hamburgers staan naast moderne restaurantgerechten en Italiaanse, Franse en Thaise specialiteiten.
JOHN TORODE is bekend als co-presentator en jurylid bij de BBC
hitserie Masterchef. Zijn restaurant Smiths of Smithfield in Londen is
razend populair. Wat veel mensen misschien niet weten is dat deze Australische chef voor één ingrediënt in het bijzonder een passie heeft RUND.
Met aanstekelijk enthousiasme schrijft hij over zijn grote passie
RUNDVLEES en de gerechten komen dan ook recht uit het
hart: ze zijn down-to-earth, puur, smakelijk, werelds en vaak
eenvoudig te bereiden. Klassiekers als runderbouillon, carpaccio, steaks en hamburgers staan naast moderne restaurantgerechten en Italiaanse, Franse en Thaise specialiteiten.
JOHN TORODE is bekend als co-presentator en jurylid bij de BBC
hitserie Masterchef. Zijn restaurant Smiths of Smithfield in Londen is
razend populair. Wat veel mensen misschien niet weten is dat deze Australische chef voor één ingrediënt in het bijzonder een passie heeft RUND.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)