Kip

ISBN: 9789047511168

Auteurs: John Torode

Publicatiedatum: 01-02-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Met dit boek leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke wijze kip en ander gevogelte te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij uitgebreide informatie over het inkopen van gevogelte en aansnijden van gevogelte.



De gerechten in dit boek zijn klassiek, eigentijds en overheerlijk. Recepten uit de hele wereld, van salades en soepen tot patés, van pasta’s tot curry’s en quiches. Uiteraard met gebruik van alle delen van de kip, eend, duif, kalkoen, parelhoen of kwartel.

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever