Kip
ISBN: 9789047511168
Auteurs: John Torode
Publicatiedatum: 01-02-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Met dit boek leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke wijze kip en ander gevogelte te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij uitgebreide informatie over het inkopen van gevogelte en aansnijden van gevogelte.
De gerechten in dit boek zijn klassiek, eigentijds en overheerlijk. Recepten uit de hele wereld, van salades en soepen tot patés, van pastas tot currys en quiches. Uiteraard met gebruik van alle delen van de kip, eend, duif, kalkoen, parelhoen of kwartel.
De gerechten in dit boek zijn klassiek, eigentijds en overheerlijk. Recepten uit de hele wereld, van salades en soepen tot patés, van pastas tot currys en quiches. Uiteraard met gebruik van alle delen van de kip, eend, duif, kalkoen, parelhoen of kwartel.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)