De Belgische keuken
ISBN: 9789048300006
Auteurs: Suzanne Vandyck
Publicatiedatum: 02-03-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
In dit boek wordt aandacht besteed aan de tradities, de geschiedenis, de streekgerechten en tafelmanieren.
Susanne Vandyck heeft 60 authentieke gerechten geselecteerd.
Soepen, voorgerechten, groentegerechten, vis, vlees en gevogelte en ook recepten van desserts en gebak, alles komt aan bod.
De Belgische keuken is een geweldig boek over de culinaire gewoontes en de ingrediƫnten die de basis vormen van deze veelzijdige keuken.
Met meer dan 300 inspirerende foto's, kooktips, voedingstabellen en eenvoudig te volgen recepten is dit een uniek boek voor iedereen die het leuk vindt om een nieuwe keuken te ontdekken.
Susanne Vandyck heeft 60 authentieke gerechten geselecteerd.
Soepen, voorgerechten, groentegerechten, vis, vlees en gevogelte en ook recepten van desserts en gebak, alles komt aan bod.
De Belgische keuken is een geweldig boek over de culinaire gewoontes en de ingrediƫnten die de basis vormen van deze veelzijdige keuken.
Met meer dan 300 inspirerende foto's, kooktips, voedingstabellen en eenvoudig te volgen recepten is dit een uniek boek voor iedereen die het leuk vindt om een nieuwe keuken te ontdekken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)