Asperges

ISBN: 9789048300181

Auteurs: F. van Arkel

Publicatiedatum: 09-02-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

De aspergecultuur groeit nog steeds in Nederland. Asperges eten is een beleving, een bijzonder moment waarbij je flink moet uitpakken met een sierlijk opgedekte tafel, kaarsen en wijn.

Met de 35 inspirerende aspergerecepten in dit boek, waaronder natuurlijk de traditionele versie met ham, ei en Hollandaise saus, kunt u uw eigen aspergemenu samenstellen. De asperge smaakt namelijk ook als amuse, voorgerecht of lunchgerecht. Heel bijzonder zijn ook de desserts met asperges. De asperge is van origine heerlijk neutraal waardoor deze zich ook prima leent voor zoete gerechten. Laat u eens verrassen door Zoete bavarois van geconfijte asperges of Sorbet van asperge met aardbeien.

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever