Vis & schelpdieren
ISBN: 9789048300211
Auteurs: Francis van Arkel
Publicatiedatum: 22-09-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Vis is zeer veelzijdig, snel in bereiding en gewoon lekker. Een broodje paling, een pastasalade met tonijn of een gegrild stukje zalm staat zo op tafel. Met vis kun je eindeloos variƫren.
In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.
In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)