Vis & schelpdieren

ISBN: 9789048300211

Auteurs: Francis van Arkel

Publicatiedatum: 22-09-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Vis is zeer veelzijdig, snel in bereiding en gewoon lekker. Een broodje paling, een pastasalade met tonijn of een gegrild stukje zalm staat zo op tafel. Met vis kun je eindeloos variƫren.

In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever