De studentenkookgids barbecue
ISBN: 9789048300839
Auteurs: Judy Hall
Publicatiedatum: 01-06-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Als je voor het eerst op jezelf woont, ben je waarschijnlijk niet gewend aan ingewikkelde culinaire capriolen en vind je het hele idee van inkopen doen en een maaltijd bereiden beangstigender dan een bezoek aan de tandarts.
Maar met een klein beetje kennis, een paar basisingrediënten en wat zelfvertrouwen (al dan niet terecht!) kun je een maaltijd tot een beregezellig sociaal gebeuren maken.
Er gaat niets boven barbecueën. De voorbereiding, het wachten tot de kooltjes heet genoeg zijn, de verrukkelijke geur, en die heerlijke smaak van vers geroosterd voedsel maken barbecueën tot een populaire bezigheid op warme zomerse dagen. Dankzij de ontwikkeling van de barbecuetechnologie en omdat het niet altijd mooi weer is, barbecueën mensen tegenwoordig niet meer alleen die paar weekjes per jaar dat de zon tevoorschijn wil komen.
Alleen al de gedachte van een barbecue kan je opbeuren en een vakantiegevoel geven en als je een afdakje hebt, kun je onder alle weersomstandigheden barbecueën.
Maar met een klein beetje kennis, een paar basisingrediënten en wat zelfvertrouwen (al dan niet terecht!) kun je een maaltijd tot een beregezellig sociaal gebeuren maken.
Er gaat niets boven barbecueën. De voorbereiding, het wachten tot de kooltjes heet genoeg zijn, de verrukkelijke geur, en die heerlijke smaak van vers geroosterd voedsel maken barbecueën tot een populaire bezigheid op warme zomerse dagen. Dankzij de ontwikkeling van de barbecuetechnologie en omdat het niet altijd mooi weer is, barbecueën mensen tegenwoordig niet meer alleen die paar weekjes per jaar dat de zon tevoorschijn wil komen.
Alleen al de gedachte van een barbecue kan je opbeuren en een vakantiegevoel geven en als je een afdakje hebt, kun je onder alle weersomstandigheden barbecueën.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)