Griekse lekkernijen

ISBN: 9789048300938

Auteurs: Jaqueline Clarke Joanna Farrow

Publicatiedatum: 01-09-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

In het oostelijke Middellandse Zeegebied worden verse en eenvoudige ingrediënten gebruikt om de heerlijkste gerechten te maken. Ontdek de keuken van dit gebied met recepten voor traditionele Griekse salade met feta, Vis met tahinsaus uit de oven, Hummus bi tahina, Semolina-notenhalva en nog veel meer.

50 authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied

Met echte klassiekers: Gevulde druivenbladeren met knoflookyoghurt, Octopus gestoofd in rode wijn, en Moussaka

Bij elk recept staan stap-voor-stapaanwijzingen met foto’s, plus een grote foto van het eindresultaat

Verleidelijke gerechten vullen uw huis met de geuren van het Middellandse Zeegebied – van soepen en voorgerechten tot zalige taarten en desserts

Door het hele boek staan tips van professionele koks

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever