De traditionele Marokkaanse keuken

ISBN: 9789048301034

Auteurs: Ghillie Basan

Publicatiedatum: 01-09-2009

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De keuken van Marokko kent door zijn rijke en diverse culinaire geschiedenis en de invloeden uit zowel het Oosten, het mediterrane gebied als Afrika, een aantal van de meest verleidelijke gerechten die men zich kan bedenken.

In dit land met zijn majestueuze steden uit de tijd van de oude dynastiën, tot de woestijn met zijn oases met dadelpalmen, is de sfeer van de middeleeuwen en die van de moderne tijd met elkaar verweven. Dit geldt ook voor de culinaire cultuur – middeleeuwse gerechten met een moderne draai – sensueel, exotisch en een lust voor het oog.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever