De chocoladebijbel
ISBN: 9789048301584
Auteurs: Christine MacFadden Christine France
Publicatiedatum: 21-10-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Chocola is een van de verrukkelijkste voedingsmiddelen die we kennen. Dit is het ultieme receptenboek voor de chocoladeliefhebber.
Met daarin de geschiedenis van en onze relatie met chocola en waarom wij er zo ontzettend van genieten. Verder worden er oude afbeeldingen en foto's van de beste chocoladeproducten ter wereld getoond. Met daarnaast alles wat u verder nog moet weten over chocola; smelten, koken, kiezen, analyseren, drinken en vooral... genieten.
Met meer dan 200 recepten voor koekjes, cakes, taarten, ijs, truffels en andere traktaties laat dit boek u watertanden en genieten van het lekkerste voedingsmiddel ter wereld.
Met daarin de geschiedenis van en onze relatie met chocola en waarom wij er zo ontzettend van genieten. Verder worden er oude afbeeldingen en foto's van de beste chocoladeproducten ter wereld getoond. Met daarnaast alles wat u verder nog moet weten over chocola; smelten, koken, kiezen, analyseren, drinken en vooral... genieten.
Met meer dan 200 recepten voor koekjes, cakes, taarten, ijs, truffels en andere traktaties laat dit boek u watertanden en genieten van het lekkerste voedingsmiddel ter wereld.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)