De Vis & schelpdierenbijbel
ISBN: 9789048301669
Auteurs: Kate Whiteman
Publicatiedatum: 03-10-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol tot krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.
Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen, voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.
Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.
Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen, voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.
Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)