Het hummingbird bakboek

ISBN: 9789048301911

Auteurs: Tarek Malouf

Publicatiedatum: 01-01-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Tarek Malouf kwam in 2002 op het idee The Hummingbird Bakery te openen na een Thanksgiving in Noord-Carolina. Bij het genieten van de heerlijke cupcakes, bananenroomvlaai en appelpie vroeg hij zich af waarom hij in Londen nergens een banketbakkerij kende waar deze heerlijkheden werden verkocht. Daarom opende hij in 2004 zijn eerste Hummingbird Bakery aan Portobello Road. Dit kookboek geeft een kijkje in deze unieke banketbakkerij en introduceert hun succesvolle botercrème, strooisels en laagjestaart in uw eigen keuken.

Limoenvlaai, worteltaart, marshmallowcupcakes, pompoenvlaai, chocolade-notenrepen, haver-rozijnenkoekjes, brownies, bosbessenmuffins en kwarktaart uit New York - heerlijke recepten uit de favoriete banketbakkerij in Londen.

‘Als u nog nooit cupcake hebt geproefd die te-mooi-is-om-te-eten, hebt u heel wat gemist.’
Marie Claire

‘Of het nu brownies, citroenschuimtaart of verrukkelijke worteltaart is - zoet succes smaakte nog nooit zo lekker.’
Time out
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever