Het hummingbird bakboek
ISBN: 9789048301911
Auteurs: Tarek Malouf
Publicatiedatum: 01-01-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Tarek Malouf kwam in 2002 op het idee The Hummingbird Bakery te openen na een Thanksgiving in Noord-Carolina. Bij het genieten van de heerlijke cupcakes, bananenroomvlaai en appelpie vroeg hij zich af waarom hij in Londen nergens een banketbakkerij kende waar deze heerlijkheden werden verkocht. Daarom opende hij in 2004 zijn eerste Hummingbird Bakery aan Portobello Road. Dit kookboek geeft een kijkje in deze unieke banketbakkerij en introduceert hun succesvolle botercrème, strooisels en laagjestaart in uw eigen keuken.
Limoenvlaai, worteltaart, marshmallowcupcakes, pompoenvlaai, chocolade-notenrepen, haver-rozijnenkoekjes, brownies, bosbessenmuffins en kwarktaart uit New York - heerlijke recepten uit de favoriete banketbakkerij in Londen.
Als u nog nooit cupcake hebt geproefd die te-mooi-is-om-te-eten, hebt u heel wat gemist.
Marie Claire
Of het nu brownies, citroenschuimtaart of verrukkelijke worteltaart is - zoet succes smaakte nog nooit zo lekker.
Time out
Limoenvlaai, worteltaart, marshmallowcupcakes, pompoenvlaai, chocolade-notenrepen, haver-rozijnenkoekjes, brownies, bosbessenmuffins en kwarktaart uit New York - heerlijke recepten uit de favoriete banketbakkerij in Londen.
Als u nog nooit cupcake hebt geproefd die te-mooi-is-om-te-eten, hebt u heel wat gemist.
Marie Claire
Of het nu brownies, citroenschuimtaart of verrukkelijke worteltaart is - zoet succes smaakte nog nooit zo lekker.
Time out
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)