Taartdecoratietechnieken
ISBN: 9789048302567
Auteurs: Rachel Brown
Publicatiedatum: 01-09-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Technieken en tips voor het maken van prachtige taarten
- vormen
- technieken
- bewaren
Dit boek bevat alle informatie en recepten die u nodig heeft om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.
Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.
Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.
Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren 'versierders'.
- vormen
- technieken
- bewaren
Dit boek bevat alle informatie en recepten die u nodig heeft om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.
Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.
Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.
Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren 'versierders'.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)