Taartdecoratietechnieken

ISBN: 9789048302567

Auteurs: Rachel Brown

Publicatiedatum: 01-09-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Technieken en tips voor het maken van prachtige taarten
- vormen
- technieken
- bewaren
Dit boek bevat alle informatie en recepten die u nodig heeft om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.

Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.

Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.

Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren 'versierders'.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever