500 oosterse gerechten

ISBN: 9789048302673

Auteurs: G. Basan

Publicatiedatum: 01-10-2010

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever