Het 20 minuten kookboek
ISBN: 9789048303014
Auteurs: J. Fleetwood
Publicatiedatum: 01-10-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
200 supersimpele recepten: snel en gemakkelijk koken voor elke gelegenheid, met meer dan 750 fotos en stapsgewijze aanwijzingen voor gegarandeerd succes
-Honderden originele recepten voor de drukbezette kok, waaronder stapsgewijze ideeën voor ontbijt- en lunchgerechten, familie-etentjes, bijzondere gelegenheden en gemakkelijke avondmaaltijden
-Tientallen deskundige tips en slimme ideeën voor de drukbezette kok; smoor zeevruchten, marineer mals vlees, vul sappige groenten of roerbak mie met specerijen in minder tijd dan u nodig heeft om een kant-en-klare maaltijd in de oven op te warmen
-Met een reeks heerlijke combinaties, zoals zalige Penne met room en gerookte zalm, en Lamsvlees met rodebessengelei, plus verrukkelijke vegetarische gerechten als Schuimomelet met champignons
-Duidelijke aanwijzingen om de gerechten stap voor stap te bereiden, met meer dan 750 kleurenfotos die de snelle bereidingstechnieken toelichten
-Alle recepten bevatten volledige informatie over de voedingswaarde, waarmee de bewuste kok gezonde variaties kan kiezen voor speciale voedingsvoorschriften
-Honderden originele recepten voor de drukbezette kok, waaronder stapsgewijze ideeën voor ontbijt- en lunchgerechten, familie-etentjes, bijzondere gelegenheden en gemakkelijke avondmaaltijden
-Tientallen deskundige tips en slimme ideeën voor de drukbezette kok; smoor zeevruchten, marineer mals vlees, vul sappige groenten of roerbak mie met specerijen in minder tijd dan u nodig heeft om een kant-en-klare maaltijd in de oven op te warmen
-Met een reeks heerlijke combinaties, zoals zalige Penne met room en gerookte zalm, en Lamsvlees met rodebessengelei, plus verrukkelijke vegetarische gerechten als Schuimomelet met champignons
-Duidelijke aanwijzingen om de gerechten stap voor stap te bereiden, met meer dan 750 kleurenfotos die de snelle bereidingstechnieken toelichten
-Alle recepten bevatten volledige informatie over de voedingswaarde, waarmee de bewuste kok gezonde variaties kan kiezen voor speciale voedingsvoorschriften
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)