IJs en ijsdesserts

ISBN: 9789048303038

Auteurs: Joanna Farrow Sara Lewis

Publicatiedatum: 01-10-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granita’s en bevroren desserts, met prachtige foto’s van elk recept.

- In het uitgebreide naslagwerk vindt u tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en –lepels, zodat u altijd een goed resultaat hebt

- Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen
- Serveerideeën, zoals het maken van mandjes, hoorntjes en koekjes, en heerlijke decoratieve toppings en sauzen

- Recepten van alle klassieke ijssmaken, zoals vanille, chocolade, karamel en koffie

- Ideeën voor heerlijke ingrediëntcombinaties, van het traditionele run-rozijnenijs tot exotisch mango-passievruchtenijs

- Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever