Handboek inmaken

ISBN: 9789048303045

Auteurs: Catherine Atkinson Maggie Mayhew

Publicatiedatum: 01-10-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 449: Inmaken en conserveren

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.

Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.

Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever