Handboek inmaken
ISBN: 9789048303045
Auteurs: Catherine Atkinson Maggie Mayhew
Publicatiedatum: 01-10-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 449: Inmaken en conserveren
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.
Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.
Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfotos, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.
Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.
Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfotos, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)