De nieuwe bakbijbel

ISBN: 9789048303298

Auteurs: Catherine Atkinson

Publicatiedatum: 01-11-2010

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

- Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.

- Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen

- Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg

- Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voortzetten
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever