De nieuwe wokbijbel
ISBN: 9789048303328
Auteurs: Sunil Vijayakar Becky Johnson Jenni Fleetwood
Publicatiedatum: 01-11-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 fotos die u stap voor stap de bereiding tonen
Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven
Bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempias en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige currys en zoete, kleverige desserts
Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng
Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde
Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden van het aantal calorieën tot de hoeveelheid vet, cholesterol, koolhydraten, suiker en eiwitten
Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven
Bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempias en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige currys en zoete, kleverige desserts
Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng
Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde
Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden van het aantal calorieën tot de hoeveelheid vet, cholesterol, koolhydraten, suiker en eiwitten
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)