De Italiaanse keuken

ISBN: 9789048304912

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-09-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

De Academia Barilla werd in 2004 opgericht en heeft als missie de rol van de Italiaanse kookkunst te bevestigen, het regionale Italiaanse culinaire erfgoed te beschermen tegen imitaties en de opmerkelijke Italiaanse restauranttradities te ondersteunen door investeringen en speciale evenementen. Het instituut organiseert cursussen voor amateurkoks, biedt specifieke horecadiensten aan en bevordert kwalitatief hoogwaardige producten die voortkomen uit traditionele kennis. Hier komen professionaliteit en unieke kookvaardigheden bij elkaar, 222 recepten die niet ingewikkeld zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever