Tana's keukengeheimen
ISBN: 9789048305148
Auteurs: Tana Ramsay
Publicatiedatum: 01-03-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Tana Ramsay onthult het geheim achter lekker zelf koken. Hoe maakt u een goede aardappelpuree, de perfecte biefstuk of een knapperig korstje voor een viskoekje? En hoe kunt u zelfgemaakt kruimeldeeg het best uitrollen? Op al deze vragen en nog heel veel andere geeft Tana antwoord. Met de 120 recepten in dit boek, allemaal voorzien van een handige tip, maakt Tana heerlijk koken voor iedereen haalbaar.
Met behulp van haar tips leert u hoe u het beste resultaat krijgt en hoe u de beste ingrediƫnten kiest. Zo laat Tana bijvoorbeeld zien hoe u vlees gelijkmatig braadt; waar u op moet letten bij het kopen van verse vis; welke aardappelsoort u moet gebruiken voor puree of patat; en hoe u kunt zien wanneer een taart gaar is.
Dankzij de vele recepten voor vlees, vis, pasta, rijst en granen, hartige en zoete taarten, groente, brood en toetjes is dit boek een onmisbare hulp in de keuken en een bron van inspiratie die de kok in u wakker maakt.
Met behulp van haar tips leert u hoe u het beste resultaat krijgt en hoe u de beste ingrediƫnten kiest. Zo laat Tana bijvoorbeeld zien hoe u vlees gelijkmatig braadt; waar u op moet letten bij het kopen van verse vis; welke aardappelsoort u moet gebruiken voor puree of patat; en hoe u kunt zien wanneer een taart gaar is.
Dankzij de vele recepten voor vlees, vis, pasta, rijst en granen, hartige en zoete taarten, groente, brood en toetjes is dit boek een onmisbare hulp in de keuken en een bron van inspiratie die de kok in u wakker maakt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)