Handboek sugarcraft

ISBN: 9789048305391

Auteurs: Nicholas Lodge Janice Murfitt Ann Baber Lindsay John Bradshaw Anne Smith Cynthia Venn

Publicatiedatum: 26-07-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Een mooi gedecoreerde taart is iets bijzonders, en met dit uitgebreide naslagwerk gaat u dat zeker lukken. Het boek bevat twee delen, die elk uit twintig lessen bestaan.

Boek één leert u hoe u cakes, glazuur en frosting maakt, en hoe u lintwerk, frills, collars, belettering, modelleerwerk en gespoten decoraties moet toepassen. Het is een goede basis voor mensen die nog nooit een taart hebben gedecoreerd, maar is ook geschikt voor hen die eerder opgedane kennis willen opfrissen.

Boek twee bouwt voort op de basiskennis uit boek één en gaat in op gedetailleerd gespoten borduurwerk, brush embroidery, kant, figuren modelleren, tuiltjes van suikerbloemen, bas-reliëf, pastillage en filigraan. Dit inspirerende deel zit vol ideeën, die worden uitgelegd aan de hand van stapsgewijze instructies en kleurenfoto's.

Het hele boek is geschreven door zes auteurs die hun sporen in de internationale wereld van de taartdecoratie hebben verdiend en ieder een specialisatie bezitten.

Stapsgewijze uitleg
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever