De kunst van het koken
ISBN: 9789048305407
Auteurs: Mark William Allison
Publicatiedatum: 01-03-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 441: Basis kookboeken
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiƫle vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld.* Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken.* Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediƫnten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken - dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken. * Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent.Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)