Baking made easy
ISBN: 9789048306411
Auteurs: Lorraine Pascale
Publicatiedatum: 01-10-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Lorraine Pascale, een bedreven patisseriechef met vijftien jaar ervaring, is een bakexpert die op meesterlijke wijze elke mogelijke gebakken traktatie weet te creëren. Van brood, muffins, koekjes, cakes en taarten tot pasteien: de recepten van Lorraine zullen iedereen inspireren, van de voorzichtige beginner tot de ervaren enthousiasteling.
In dit fantastische debuutkookboek, een aanvulling op Lorraines tv-programma op BBC 2, deelt ze haar expertise en kennis, naast veel van haar favoriete recepten. Het boek bevat ideeën voor elke gelegenheid: doordeweekse maaltijden, feestelijke etentjes, elegante high teas of ongedwongen brunches. Ze helpt u met Britse klassiekers en introduceert hier en daar een nieuwe kijk op oude favorieten. Van haar toad-in-the-hole en gebakken alaska's met sinaasappellikeur en aardbeien tot haar empanada's met pompoen en kastanje of haar super-de-luxe worteltaart: Lorraine heeft het midden gevonden tussen tijdloos en praktisch, inspirerend en nieuw.
Lorraines schrijfstijl is al net zo aansprekend als haar bakkunst. Haar woorden zullen u inspireren om alles uit te proberen, zelfs de complexere recepten als die voor croissants en soufflés. Ze geeft ook simpele alternatieven, trucjes en tips om het bakken voor iedereen leuk te maken. De schitterende foto's van Myles New maken het geheel compleet: ze laten de gerechten in al hun glorie zien. Baking Made Easy laat u zien hoe verrukkelijk en bevredigend bakken kan zijn.
In dit fantastische debuutkookboek, een aanvulling op Lorraines tv-programma op BBC 2, deelt ze haar expertise en kennis, naast veel van haar favoriete recepten. Het boek bevat ideeën voor elke gelegenheid: doordeweekse maaltijden, feestelijke etentjes, elegante high teas of ongedwongen brunches. Ze helpt u met Britse klassiekers en introduceert hier en daar een nieuwe kijk op oude favorieten. Van haar toad-in-the-hole en gebakken alaska's met sinaasappellikeur en aardbeien tot haar empanada's met pompoen en kastanje of haar super-de-luxe worteltaart: Lorraine heeft het midden gevonden tussen tijdloos en praktisch, inspirerend en nieuw.
Lorraines schrijfstijl is al net zo aansprekend als haar bakkunst. Haar woorden zullen u inspireren om alles uit te proberen, zelfs de complexere recepten als die voor croissants en soufflés. Ze geeft ook simpele alternatieven, trucjes en tips om het bakken voor iedereen leuk te maken. De schitterende foto's van Myles New maken het geheel compleet: ze laten de gerechten in al hun glorie zien. Baking Made Easy laat u zien hoe verrukkelijk en bevredigend bakken kan zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)