Elke dag koken met de halogeenoven

ISBN: 9789048306985

Auteurs: Paul Brodel Carol Beckerman

Publicatiedatum: 16-01-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen, 446: Koken en apparatuur

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Een revolutionaire manier om de maaltijd te bereiden in de helft van de tijdDe halogeenoven (soms ook wel 'infraroodoven' of 'convectieoven' genoemd) is een echt werkpaard: hij doet vrijwel alles in één pan waarvoor normaliter een gewone oven, magnetron, fornuis en grill nodig zijn. Hij kan bakken, braden, sauteren, stomen, frituren en grillen, gewoon op uw aanrecht en nog beter ook. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en u kunt meteen aan de slag! Supersimpel! In dit boek staan 80 recepten en meer dan 100 kleurenfoto's.- Halogeenovens zijn draagbaar en licht in gewicht - ze passen op het aanrecht en zijn handig in de camper of caravan.- Halogeenovens zijn energie- en tijdbesparend, waardoor ze een groenere en goedkopere manier van koken bieden.- Een halogeenoven kan alles wat een gewone oven kan, maar neemt minder ruimte in beslag, verbruikt minder energie en werkt sneller.- In de halogeenoven worden de gerechten prachtig gebruind, in tegenstelling tot in de magnetron. Het gerecht wordt zo vanbuiten krokant, maar blijft vanbinnen heerlijk sappig.- In de inleiding vindt u een handleiding voor het gebruik van het apparaat, inclusief een overzicht van handige accessoires.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever