Thaise keuken

ISBN: 9789048307067

Auteurs: Judy Bastyra Becky Johnson

Publicatiedatum: 01-10-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur. Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever