Wat eten we vandaag?
ISBN: 9789048307272
Auteurs: Sylvia Gabet
Publicatiedatum: 02-05-2013
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
80 makkelijke recepten, te bereiden in 20 minuten, voor doordeweekse avondenAls u 's middags thuiskomt en moet jongleren met de boodschappen, het huiswerk van de kinderen en koken, wees dan verstandig en begin niet aan ingewikkelde gerechten.Dit boek biedt 80 recepten die getest en goedgekeurd zijn door mijn eigen gezin, vol groenten omdat die nu eenmaal zo lekker en gezond zijn, en die een antwoord geven op de steeds terugkerende vraag: wat eten we vandaag? Het antwoord: 'Vanavond eten we heerlijk, uitgebalanceerd, met plezier... en over 20 minuten, hooguit 30, gaan we aan tafel!' SYLVIA GABETSylvia Gabet is een verdienstelijk kok en auteur van vele, inmiddels onmisbare kookboeken. Of deze nu tot stand zijn gekomen in samenwerking met grote chef-koks (Georges Blanc, Yves Camdeborde, Eric Fréchon) of voortgekomen uit haar ervaringen als moeder, ze tonen alle aan dat maaltijden leuk, lekker, eenvoudig en snel te bereiden, gezond en voedzaam kunnen zijn. Ze heeft vele prijzen ontvangen (Prix du fooding, Prix du meilleur livre de cuisine van de Gastronomades d'Angoulême) en geeft elke maand kookworkshops. Daarnaast schrijft ze voor diverse gastronomische tijdschriften.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)