Koken met 4 ingredienten
ISBN: 9789048307531
Auteurs: Joanna Farrow
Publicatiedatum: 25-09-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Koken met 4 ingrediƫnten is het ultieme kookboek voor iedereen die van eenvoudige, gemakkelijk te bereiden recepten houdt, met een fantastische verzameling van meer dan 200 recepten.
Elk recept is om van te watertanden en bestaat toch maar uit vier ingrediƫnten. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is zonder veel moeite een fantastische maaltijd op tafel te zetten.
Probeer de verfijnde maar in een oogwenk bereide gerechten als Bruschetta met geitenkaas en walnoten, Geroosterde paprika's met halloumi en pijnboompitten of Kipschnitzel met citroen en serrano-ham.
Geniet van verbluffend simpele desserts als Witte chocoladetaart met brownies, Karamelterrine met pecannoten en Zomervruchten met sabayonglazuur.
Elk recept is om van te watertanden en bestaat toch maar uit vier ingrediƫnten. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is zonder veel moeite een fantastische maaltijd op tafel te zetten.
Probeer de verfijnde maar in een oogwenk bereide gerechten als Bruschetta met geitenkaas en walnoten, Geroosterde paprika's met halloumi en pijnboompitten of Kipschnitzel met citroen en serrano-ham.
Geniet van verbluffend simpele desserts als Witte chocoladetaart met brownies, Karamelterrine met pecannoten en Zomervruchten met sabayonglazuur.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)