Koken met 3 ingredienten
ISBN: 9789048307548
Auteurs: Jenny White
Publicatiedatum: 25-09-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende gerechten is een must in elke keuken en voor iedere kok.
In de praktische inleiding maakt u kennis met de kunst van het minimalistisch koken. U krijgt advies over het kiezen van ingrediƫnten en het gebruiken van de juiste kooktechnieken om de beste smaak te verkrijgen.
Geweldige recepten voor elke gelegenheid. Van ontbijten en brunches tot eenvoudige maaltijden, en van zomerse maaltijden in de openlucht tot stijlvolle gerechten voor dinertjes en overdadige, verleidelijke desserts.
Elk gerecht wordt afgebeeld op een kleurenfoto en gaat vergezeld van eenvoudig te volgen aanwijzingen.
In de praktische inleiding maakt u kennis met de kunst van het minimalistisch koken. U krijgt advies over het kiezen van ingrediƫnten en het gebruiken van de juiste kooktechnieken om de beste smaak te verkrijgen.
Geweldige recepten voor elke gelegenheid. Van ontbijten en brunches tot eenvoudige maaltijden, en van zomerse maaltijden in de openlucht tot stijlvolle gerechten voor dinertjes en overdadige, verleidelijke desserts.
Elk gerecht wordt afgebeeld op een kleurenfoto en gaat vergezeld van eenvoudig te volgen aanwijzingen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)