Koken met 3 ingredienten

ISBN: 9789048307548

Auteurs: Jenny White

Publicatiedatum: 25-09-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende gerechten is een must in elke keuken en voor iedere kok.

In de praktische inleiding maakt u kennis met de kunst van het minimalistisch koken. U krijgt advies over het kiezen van ingrediƫnten en het gebruiken van de juiste kooktechnieken om de beste smaak te verkrijgen.

Geweldige recepten voor elke gelegenheid. Van ontbijten en brunches tot eenvoudige maaltijden, en van zomerse maaltijden in de openlucht tot stijlvolle gerechten voor dinertjes en overdadige, verleidelijke desserts.

Elk gerecht wordt afgebeeld op een kleurenfoto en gaat vergezeld van eenvoudig te volgen aanwijzingen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever