Koken met quinoa
ISBN: 9789048307807
Auteurs: Rena Patten
Publicatiedatum: 31-05-2013
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Het product quinoa is in feite zaad, maar wordt gegeten als een graan - het is niets minder dan een supergraan. De Inca's aten dit supergraan al. Het is een van de gezondste voedingsmiddelen die er zijn. Quinoa is:
gluten- en tarwevrij
zeer rijk aan eiwitten
rijk aan vitaminen
cholesterolvrij
gemakkelijk verteerbaar
Dit boek bevat 90 smakelijke recepten met quinoa: soepen, brood en pasta, salades, vegetarische maaltijden, maaltijden met vlees, gevogelte of vis, evenals allerlei zoete gerechten.
gluten- en tarwevrij
zeer rijk aan eiwitten
rijk aan vitaminen
cholesterolvrij
gemakkelijk verteerbaar
Dit boek bevat 90 smakelijke recepten met quinoa: soepen, brood en pasta, salades, vegetarische maaltijden, maaltijden met vlees, gevogelte of vis, evenals allerlei zoete gerechten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)