Minibijbel wild en gevogelte

ISBN: 9789048308361

Auteurs: Lucy Knox Keith Richmond

Publicatiedatum: 16-09-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstrekenAlles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte. Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees. Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur. Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever