The hummingbird bakery home sweet home

ISBN: 9789048308750

Auteurs:

Publicatiedatum: 16-09-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Een gloednieuwe verzameling recepten van de enige echte HummingbirdbakkersThe Hummingbird Bakery is terug met een prachtig nieuw bakboek waarin de thuisbakker in het zonnetje wordt gezet met inspirerende recepten en handige adviezen voor perfecte resultaten in uw eigen vertrouwde keuken.Dit boek bevat 100 onweerstaanbare recepten: snelle, gemakkelijke koekjes en plaatkoeken, heerlijk simpele cheesecakes, vruchtentaarten, fruitige cobblers, indrukwekkende stapeltaarten en cakerollen. Het Hummingbirdteam geeft recepten die zowel de beginnende thuisbakker als de ervaren taartenmaker aanspreken. In dit boek staan de favoriete taarten van de Hummingbirdbakkers, plus verrukkelijke recepten die geïnspireerd zijn op de razend populaire dagspecialiteiten van de bakkerij. De recepten zien voorzien van prachtige foto's van het eindresultaat en handige stap-voor-stapfoto's.Gember-chocolade-, honeycomb- en aardbeienmilkshakecupcakes, zoet citroenbrood, red velvet-cakerol, ahorn-walnotencake, kersentaart en duimkoekjes - dit mooie en praktische boek van The Hummingbird Bakery bevat alles van alledaagse lekkernijen tot bijzondere traktaties en geeft u verrukkelijke redenen om de keuken in te gaan en van uw zelfgebakken creaties te genieten.Tarek Malouf opende in 2004 de eerste Hummingbird Bakery aan Portobello Road in Londen. Het was gelijk een doorslaand succes; de mensen stonden buiten in de rij. Sindsdien zijn er nog vier bakkerijen geopend in Londen: in South Kensington, Soho, Shoreditch en Islington, en er is zelfs een bakkerij in Dubai Mall.Tarek groeide op in Londen en heeft in Londen en Los Angeles gestudeerd. Toen hij voor ABC News in Amerika werkte, viel hem op dat de verrukkelijke soorten gebak waar de Amerikanen zo dol op zijn nauwelijks verkrijgbaar waren in Groot-Brittannië. Hij besloot dat het tijd was om deze lekkernijen naar Engeland te brengen. Hij volgde bakcursussen in New York om de ingrediënten en technieken te leren kennen, creëerde nieuwe recepten en testte deze eindeloos op vrienden en familie, waarna de Hummingbird Bakery was geboren. Home Sweet Home is Tareks derde bakboek.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever