Het GQ mannenkookboek

ISBN: 9789048309627

Auteurs:

Publicatiedatum: 14-01-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijkstaat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak.In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto's, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever