Chocolade

ISBN: 9789048310173

Auteurs: Christophe Felder

Publicatiedatum: 25-09-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

WARM, KOUD, ROMIG, SMEUÏG, ZALIG, KROKANT, PUUR, WIT, GLAD, GEGLAZUURD, ZOET...TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ.CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGENLAAT U VERLEIDEN DOOR HET INTENSE KARAKTER VAN CHOCOLADE
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever