Tapas met vis
ISBN: 9789048310500
Auteurs: Marisa Raniolo Wilkins
Publicatiedatum: 25-09-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Kleine visgerechtjes zijn lekker en leuk om te delen met uw familie en vrienden. Geniet van het maken en serveren van deze gemakkelijke, ongecompliceerde en gevarieerde gerechten uit de hele wereld.
Elk hoofdstuk in dit boek laat een andere manier zien om vis en zeevruchten te serveren; Hapjes biedt eenhapsgerechtjes; in Bakjes & bodems vindt u beignets, blini's, crêpes en pizza's; Met marinades & dressings bevat heerlijke recepten voor salades en gemarineerde vis en zeevruchten; Met bloem, kruimels & beslag toont verschillende manieren om vis en zeevruchten te paneren en te bakken of te frituren; Beschonken bevat een selectie vis en zeevruchten met alcohol, waaronder oestershooters en forelpaté met whisky; Smeerbaar biedt botermengsels, puree, garnalen in potjes en patés; Schelpdieren bevat gerechten met sint-jakobsschelpen, oesters, venusschelpen en mosselen; en Balletjes & burgers biedt een verzameling balletjes, burgers en beignets van vis en zeevruchten.
Elk hoofdstuk in dit boek laat een andere manier zien om vis en zeevruchten te serveren; Hapjes biedt eenhapsgerechtjes; in Bakjes & bodems vindt u beignets, blini's, crêpes en pizza's; Met marinades & dressings bevat heerlijke recepten voor salades en gemarineerde vis en zeevruchten; Met bloem, kruimels & beslag toont verschillende manieren om vis en zeevruchten te paneren en te bakken of te frituren; Beschonken bevat een selectie vis en zeevruchten met alcohol, waaronder oestershooters en forelpaté met whisky; Smeerbaar biedt botermengsels, puree, garnalen in potjes en patés; Schelpdieren bevat gerechten met sint-jakobsschelpen, oesters, venusschelpen en mosselen; en Balletjes & burgers biedt een verzameling balletjes, burgers en beignets van vis en zeevruchten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)