Het grote viskookboek

ISBN: 9789048311088

Auteurs: Tillmann Hahn Nicole Knapstein

Publicatiedatum: 31-01-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Alles wat zwemt, staat erin!

Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.

Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto's van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.

Keukenpraktijk
- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen
- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto's

Warenkennis
- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee
- Vissoorten en zeevruchten in portretten
- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen

Recepten
- Meer dan 150 ideeën voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!
- De wereld rond met internationale gerechten
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever