Bakken
ISBN: 9789048312238
Auteurs: Catherine Atkinson
Publicatiedatum: 25-09-2015
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes.Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen.Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg.Ruim 135 fantastische recepten, onder andere van klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)