De Creoolse keuken

ISBN: 9789048312665

Auteurs: Vanessa Bolosier

Publicatiedatum: 01-02-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Een originele verzameling van 100 authentieke creoolse recepten uit de Franse Cariben.

Zonnige fusiongerechten die u meevoeren naar een tropisch paradijs.

Exotische smaken die uw smaakpapillen betoveren.

Vanessa Bolosier laat zich inspireren door de gerechten uit haar jeugd. Haar doel met dit boek is om de liefde, de zonneschijn en de vrolijkheid van de Caribisch-creoolse keuken te verspreiden. De creoolse keuken is een van de oudste fusionkeukens ter wereld; hij zit vol invloeden van de eeuwenlange handelsgeschiedenis en de gemengde culturen van haar 'thuiseilanden' Guadeloupe en Martinique. Dit kleurrijke boek staat vol traditionele gerechten... en met heerlijke rumcocktails voor erbij.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever