Grill, rook, bbq

ISBN: 9789048313020

Auteurs: Ben Tish

Publicatiedatum: 26-05-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

De rokerige, rijke smaak van gerechten die boven open vuur zijn bereid, is een van de grote geneugten des levens.

Zelfs met de eenvoudigste houtskoolbarbecue in de tuin, op een balkonnetje of op de camping kan iedereen met de tips en recepten van Ben Tish, chef-kok van het Londense Ember Yard, verrukkelijke gegrilde, gerookte en langzaam geroosterde vlees-, vis- en groentegerechten bereiden.


'Vuur, rook en stevige smaken; dit boek knettert en sist van de goede ideeën. Ik wil alles uitproberen.'
Diana Henry

'Ben is een geweldige chef-kok en zijn talent en creativiteit komen duidelijk in deze fantastische recepten tot uiting.'
Jason Atherton
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever