Insecten - een culinaire ontdekking

ISBN: 9789048313105

Auteurs: Shami Radia Neil Whippey Sebastian Holmes

Publicatiedatum: 26-09-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Insecten zijn ingrediënten en nog lekkere ook. Gelooft u ons niet? Probeer deze spannende en gemakkelijke recepten dan maar eens en varieer met de diverse eetbare insecten, zoals krekels, buffalowormen en sprinkhanen. Het klinkt misschien gewaagd en ook een beetje eng (in elk geval voor ons westerlingen), maar insecten zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Ze zitten vol proteïnen en voedingsstoffen en zijn nog goed voor het milieu ook! Uw maaltijden zullen nooit meer hetzelfde zijn...


'Deze fantastische introductie in het koken met insecten opent een geheel nieuwe culinaire wereld. Het is precies wat onze planeet nodig heeft.'
Stefan Gates, tv-presentator en schrijver

'Insecten zijn het ultieme superfood en deze briljante recepten zijn oprecht verrukkelijk.'
George McGavin, ontdekkingsreiziger en entomoloog
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever