Hapjes, voor & bijgerechten

ISBN: 9789048313778

Auteurs: Christine Ingram

Publicatiedatum: 09-01-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

*De ultieme verzameling recepten voor een stijlvol begin van het diner.*Vele snacks, dipsauzen, hapjes, voorgerechten en lichte maaltijden.*Meer dan 170 heerlijke, verfijnde recepten uit alle windstreken.*Vele basistechnieken en -recepten om u op weg te helpen.*U leert verschillende gerechten te maken, zoals chorizopasteitjes, mosselen en venusschelpen met citroengras, gefrituurde rijstballetjes en Florentijnse eieren.*Snelle en gemakkelijke hapjes en dipsauzen die onverwachte gasten versteld doen staan en prachtige creaties die tijdens geen enkel diner zullen misstaan.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever