K Food

ISBN: 9789048314041

Auteurs: Da Hae Gareth West

Publicatiedatum: 25-01-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

Login voor het inkijkexemplaar

Maak kennis met de fantastische, robuuste smaken van de klassieke Koreaanse keuken en van de Amerikaans-Koreaanse versies die daaruit zijn voortgevloeid.

Er zijn geen betere auteurs dan Da-Hae en Gareth West om deze kleurrijke, geurige keuken te introduceren. Samen leggen ze de traditionele Koreaanse gerechten tot in detail uit en laten ze zien hoe Koreaanse en westerse smaken en ingrediënten geweldige combinaties vormen.

Alles heerlijke, inventieve recepten in dit boek van de verrukkelijke bulgogiburgers en geroosterde maiskolven met kimchiboter tot de Koreaanse gebakken kip en dubbelbereide varkensbuik maken van de maaltijden één groot feest.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever