K Food
ISBN: 9789048314041
Auteurs: Da Hae Gareth West
Publicatiedatum: 25-01-2017
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Maak kennis met de fantastische, robuuste smaken van de klassieke Koreaanse keuken en van de Amerikaans-Koreaanse versies die daaruit zijn voortgevloeid.
Er zijn geen betere auteurs dan Da-Hae en Gareth West om deze kleurrijke, geurige keuken te introduceren. Samen leggen ze de traditionele Koreaanse gerechten tot in detail uit en laten ze zien hoe Koreaanse en westerse smaken en ingrediënten geweldige combinaties vormen.
Alles heerlijke, inventieve recepten in dit boek van de verrukkelijke bulgogiburgers en geroosterde maiskolven met kimchiboter tot de Koreaanse gebakken kip en dubbelbereide varkensbuik maken van de maaltijden één groot feest.
Er zijn geen betere auteurs dan Da-Hae en Gareth West om deze kleurrijke, geurige keuken te introduceren. Samen leggen ze de traditionele Koreaanse gerechten tot in detail uit en laten ze zien hoe Koreaanse en westerse smaken en ingrediënten geweldige combinaties vormen.
Alles heerlijke, inventieve recepten in dit boek van de verrukkelijke bulgogiburgers en geroosterde maiskolven met kimchiboter tot de Koreaanse gebakken kip en dubbelbereide varkensbuik maken van de maaltijden één groot feest.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)