Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

ISBN: 9789048316496

Auteurs: Karen Adler Judith Fertig

Publicatiedatum: 15-06-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Hout op voorraad? Zou wel moeten!Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever