Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
ISBN: 9789048316496
Auteurs: Karen Adler Judith Fertig
Publicatiedatum: 15-06-2018
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. | Imprint: Veltman Uitgevers B.V.
Hout op voorraad? Zou wel moeten!Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)